19.11.08

Gah!

Tässä olisin halunnut kertoa uuden Ullan ilmestynee, mutta ei se vielä olekaan valmis. Kaikenmaailman sähkökatkot, nettipimennot ja Taudit ovat vaikeuttaneet koostamista. Mutta tässä sentään pari teaseria. Näihin löytyy ohjeet tulevasta Ullasta: Kierre-kämmekkäät ja Kukkasillaan-sukat. Tämä tosin lähtee lauantaina matkalle, että uusi Ulla tulee kyllä viimeistään perjantaina.


Here I would have liked to announce that the new Ulla is out. But it is not yet, so I can't. All matter of force majour things intervened, like a long blackout, a net connection didn't work and a Disease. But here are some teasers for you, these will be in the new Ulla Kierre (Twist) fingerless gloves and Kukkasillaan (With Flowers) sukat. But this one is going abroad on Saturday so hopefully the new Ulla will be published before that.

5 comments:

Miia-Rebekka said...

Ihania!
En malta odottaa.

Anonymous said...

nuo vihreät kierrekämmekkäät ovat suloiset ! Kuka ehtisi neuloa minulle sellaiset ? (yrityksistä huolimatta kun minun kädessä pysyy vain virkkuukoukku)

Anonymous said...

Uusi Ulla taitaa näkyä ensin vain jäsenille? Mietin vakavasti liittymistä, en malttaisi odottaa noiden ohjetta.

Niina said...

Nina: kyllä. Jäsenillä on oikeus nähdä Ullaa sen tekovaiheessa ja myöskin äänestää kansikuvaneuletta. Monet alkavatkin neuloa ohjeita jo koostamisvaiheessa :-)

Päivi: eiköhän asiasta voida sopia jotain ;-)

Anonymous said...

Kauniita neuleita.Sukat ovat varsin houkuttelevan näköiset. Kyllä tässä vielä jaksaa odottaa.