10.9.08

Messuilta - From the Fair

Kävin minäkin Helsingin kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa lauantaina ja tarkoitushan oli ostaa vain mustaa ohutta lankaa neulekonekurssille, sliparia varten. Ja sitä ostinkin - kolme vyyhtiä Wetterhofin Silviaa.

I went to the Helsinki Handicraft Fair on Saturday too and the plan was to buy some thin black yarn for the machine knitting class for I want to knit a vest. And I did - I got three skeins of Wetterhof Silvia, a silk-wool blend.

- -

Mitään muuta en tarvinnut, eli nämähän eivät siis oikeasti tulleet mukaan. Ei tullut ostettua yhtätoista vyyhtiä Colinetten Cadenzaa Bright Charcoal-väriä, ei vaikka se maksoi vain neljä euroa vyyhti. Ei ostettu, ei.


And since I didn't need anything else I didn't buy anything else. I didn't even buy 11 skeins of Colinette Cadenza in Bright Charcoal, even though it cost only four euros a skein. Nope, didn't buy a thing.

- -

Enkä myöskään ostanyt vyyhtiä tummanvihreää hamppulankaa, en.


And I didn't buy a skein of dark green hemp yarn either.

- -

Enkä viittäsataa grammaa ohutta vihreää pellavaa.

Nor did I buy 500 grams of green linen.

- -

Enkä varsinkaan ostanut kahta vyyhtiä Hand Maiden Fine Yarnsin Sea Silk-lankaa väriä Moss. En, vaikka se oli kuinka ihanaa tahansa.

And I certainly didn't buy two skeins of Hand Maiden Fine Yarns Sea Silk in lovely Moss, no matter how shiny and pretty it looked.

- -

Ja korujahan en ainakaan tarvitse, joten en myöskään ostanut hopeista papuketjua tai kaunista emalilaattaa.


And I have absolutely no need for jewellery so of course I didn't buy a silver bean-chain or a lovely pendant.

- -

Että olipa halvat messut, kun en kerran ostanut muuta kuin ne kolme vyyhtiä ohutta mustaa lankaa jotka pitikin.

- -

So I had a cheap fair-experience for I got nothing except the three skeins of thin black yarn I was planning to.

5 comments:

san said...

Onpa hämmentävän upea toi emalilaatta.

Totoro said...

Njäh, ei messuilta voi ostaa vain kolmea vyyhtiä, kun pääsylippukin on niin kallis. Sitäpaitsi, silloin kun jotain oikeasti tarvii niin sitä ei tunnetusti löydä mistään. Parempi varautua ennakkoon ;) Emaalilaatta on oikeasti niin kaunis, ettei sitä olisi voinut jättää ostamatta.

Anonymous said...

Oi, tuo emalilaatta on kyllä tosi nätti ja aivan ihanan värinen tuo Sea silk -lanka, jota et ostanut ;D

Niina said...

Emalilaatta on aivan ihana, ja mukavan kookas, 3.5cm kanttiinsa...mustassa nahkanauhassa toimii mainiosti. Samassa lootassa oli useampikin upea emali- ja lasikoru, en edes muista enää mikä yritys näitä myi, se olis siinä lankakauppa.comin vieressä...

Makepeace75 said...

Khihi, hienoja ei-ostoksia. ;D Noin siinä aina käy, mutta kotona ketuttaisi kumminkin, jos jättäisi ostamatta. Laatta on tosiaan hieno!