3.3.08

Salaisuuksia ja mässäystä - Secrets and gluttony

Irc-kanavalla järjestettiin myös salainen neulontaystävä -vaihto ja itsekin osallistun siihen. Sain ensimmäisen paketin perjantaina, ja kuten aina, posti oli mukavaa. Kirjeestä löytyi heijastin (unohtui kuvasta), kaunis kortti, karkkia, tryffelinmakuista rooibosta (kuulostaa mielenkiintoiselta mutta en vielä ehtinyt maistamaan) ja suklaata, joka ei päässyt kuvaan koska söin sen jo. Kiitoksia salaiselle ystävälle, odotan innolla seuraavia paketteja.


The irc channel where I hang out decided to arrange a secret exchange too. Here's the first package that I got on Friday. There was truffel flavoured rooibos (not sampled yet), some candy, a lovely card, a reflector (which I forgot from the photo) and some chocolate which was also left out because I ate it already. Lots of thanks for the secret pal, eagerly waiting for further mail.

- -

Olin viikonloppuna muualla ja neulottuakin tuli. Kashmirhuivi on jo melkein puolessavälissä, mutta silti olen vasta ensimmäisessä kerässä. Omituista. Ehkä se neulonnan musta aukko on nyt sitten minun kerässäni? Neuloo vain mutta lanka ei lopu?

- -

I was away during the weekend and I did knit some. The cashmir scarf is almost at its halfway point but I'm still on my first ball. Weird. Maybe the famous black hole of knitting is inside my ball now? One keeps on knitting but the yarn does not run out?

- -

Koska talvi on ollut lepsu, niin oravillakin on ollut makoisat oltavat. Tässäpä otantaa populaatiosta. Ei ehkä ihan missimitoissa?And since the winter has been mild the squirrels have had it easy. Here's a sample from the local population. Not quite up to the model standard, eh?

1 comment:

WeirdRockStar said...

HAHAHA! Samanlaisia mastodontti- oravia meidänkin pihalla näkyy.

PS. Se tee on ihanan makuista!