11.10.07

Maitoa puikoilla - Milk on the needles

Kun tässä olen erinäiseen otteeseen kitissyt siitä ettei ehdi enää neulomaan, niin eikös se tauti ottanut ja tullut. Ehkä Ullantekostressi aiheutti pöpöinvaasion? No, olen tässä kuitenkin kaksi päivää lähinnä istunut sohvalla, neulonut ja tuijottanut töllöä ja toiminut kissan nukkumapaikkana. Maitolanka pääsi heti puikoille, siitä on muotoutumassa liivi tyyliin "neulotaan, sovitellaan ja sitten kirjoitetaan ohje". Näyttää ainakin siltä, että helmaresori pitää tehdä uusiksi mutta muuten tuntuu tulevan ihan kivaa. Tässä on mennyt vajaa 200g, eli ostamani 300g pitäisi riittää hyvin. Toinen kerä näyttää olevan selvästi raidallisempaa kuin ensimmäinen. Hassua, luulin niitä enemmänkin läikällisiksi.


I have complained on several occasions that I have no time to knit anymore. Well, whether it was Ulla-induced stress or what but I got a bug. I spent most of yesterday and today at home on the sofa, knitting and watching dvds and being a cat-bed. The milk yarn is on the needles and fast becoming a vest of some sort of the " knit, try on, then figure out the pattern"-type. It seems I have to re-knit the hem ribbing but other than that it looks ok. Here's a bit less than 200g's worth of yarn knitted up. Looks like my 300g's will be enough. But the second ball is more striped than the first, funny.

- -

Lehtimyyjä katkaisi päivätorkkuni lyhyeen ja koska minä en saanut nukkua niin kostinpa asian kuvaamalla kissan unta. Ei sekään kauhean ilahtuneelta näyttänyt. Nyt mut voi sitten ilmoittaa eläinrääkkääjänä eteenpäin...mutta kun se näyttää aina niin makoisalta se kissan uni.


A magazine saleslady cut my nap short this afternoon by phoning me and trying to offer me some magazines. And since I couldn't sleep I disturbed the cat's sleep too by taking photos. Now you can go and report me as abusing animals...but it always looks sooo good when a cat is sleeping.

4 comments:

Anonymous said...

Liivistäsi näyttää tulevan tosi kiva. Outoa miten sinä sairastelet jatkuvasti. Itse pärskin kolmatta viikkoa, mutta en ole tarpeeksi kipeä jotta voisi jäädä kotiin lepäämään.

Niina said...

Anonyymi: joo, liivistä näyttää ainakin vielä tulevan ihan ok. Mutta mitäs outoa minun sairasteluissani on? Jotkut sairastelevat enemmän ja toiset vähemmän. Olin tähän asti sellainen että kärsin sen yhden flunssan vuodessa, nyt on toisin. Vaikka en täällä pidäkään mitään "waily waily, woe is me"-mentaliteettia yllä niin ei se nyt suinkaan tarkoita että pitäisin sairaana olemisesta. Kun yleensä olisi parempaakin tekemistä. Mutta toisaalta en arvosta myöskään sellaista että ollaan töissä pärskimässä ja tartutetaan sitten kaikki muutkin.

Newly Knitting said...

I am just amazed by the milk yarn!

Anonymous said...

The vest you're knitting is going to look so beautiful - such a great yarn you're using for it, and I so love the colour! And your kitty - my gosh, what a cutie!
Happy Knitting!