21.4.07

Sen siitä saa - This is what happens

...kun saa edellisenä iltana kauhean räkätaudin, nukkuu kevyet 12 tuntia ja torkkuu sohvalla puoli päivää. Niin eipä sitten enää nukutakaan, ei. Ja mitäpä sitä muuta tekisi kuin päivittäisi blogia.

No, kieli on vaihdettu taas tutuksi englanniksi ja nurkanvaltaajankin kanssa taistellaan ahkerasti. Mutta kun sitä välillä vaan haluaa valittaa, kaikesta, kun sitä tuntuu.

- -

...when one gets a horrible runny nose the night before, sleeps a nice 12 hours and takes catnaps on the sofa the remaining of the day. So one is not so sleepy anymore, o wonder of wonders. And what else is there to do but update the blog?

- -

Ja mullahan on siis, niinku, todella hyvä värisilmä ja maku ja tolleen. No nyt mä keksin sitten tehdä tämmöstä vauvan nuttua, niinku. Ja nyt on jo sivu ja hiha valmiina. Siis niinku todella makee yhdistelmä, hei. Vähän upeeta, eiks?


And I got, you know, totally awesome eye on colours and taste and so like. So now I came up with this idea of making a baby's cardi, like. And now I have already, like, one sleeve and one side. It's totally cool colour combo, don't ya think?

- -

Lisää nukkumistyylejä: valot palaa mutta ei ketään kotona.


More sleeping styles: lights are on but nobody's home.

No comments: