6.2.07

Neulojan uudet vaatteet - Knitter's new clothes

Hyvin alkanut neulontaputki katkesi yllättäen sunnuntai-iltana. Urheilu on vaarallista ja sen sain kokea omakohtaisesti matkalla spinningtunnille. Oli vähän kiire ja liukas ja olin juuri onnitellut itseäni siitä että ohitin ns. vaikeat paikat (mäet) kunnialla ja pääsin tasamaalle ja lisäsin vauhtia ja - otin kunnon etukosketuksen asfalttiin. Onneksi sain pysäytettyä vauhdin juuri kun nenä (ja silmälasit) oli tekemässä tuttavuutta luonnon kanssa. Mutta onneksi siitä selvisin kivulla, mustelmilla ja venähtäneellä ranteella. Nyt minulla on sitten tällainen. Ja miksei näitä saa mustina??

My well started knitting streak came to a halt quite suddenly on Sunday evening. Sport is dangerous as I discovered myself when on my way to spinning class. I was in a bit of a hurry and it was very slippery and I had just congratulated myself on managing to make it okay through all the difficult bits (downhill etc) and had just got to level ground - and had an almost full-body contact with the asphalt. Luckily I managed to break my fall just before my nose (and my glasses) made contact with the ground. And got away with just pain, some bruises and a sprained wrist. But now I have one of these. And why don't the make them in black??

8 comments:

muoriska said...

Auts, varmasti sattui ja harmittaa.

Jos lohduttaa , niin äkkiä on musta.. :)

Villasatu said...

Jaiks, onneksi selvisit ilman murtumia.

Anonymous said...

Niitä ei saa mustana, koska valkosessa näkyy lika paremmin. Mä olin viime kesänä 5 viikkoa ranne kipsissä. Valkoisessa! Ja 3 viikkoa käsi kantositeessä, punaisessa (en tykkää punaisesta!). Kaupoilla kyllä näkyi muilla "potilaill" ties mitä väriä: mm. sinistä, ja tais olla tiikerikuviookin ;(

nanna said...

Pikaista paranemista! mietittiinkin jo, koska olet taas spinningkunnossa. Tuohon lastaanhan voi kyllä kätevästi neuloa irtopäällisen?

Carita said...

Auts! Onneksi ei käynyt pahemmin.
Pikaista paranemista!

-- said...

Pikaista paranemista!!!

Kati E said...

No meidän työterkkarissa ne kaikki taas on mustia. :OO

Ja jumpataan kun tassu paranee. :)

Kristel said...

Niinaparka! Urheilu on vaarallista... :]