21.8.05

Sunday - Sunnuntai

Otsikko ei nyt ole laulunsanoja, kun ainoa sunnuntaiaiheinen laulu mikä nyt tuli mieleen on U2:n Sunday, Bloody Sunday ja se ei mielestäni oikein sovi tähän. Siispä pidän otsikon tylsänä, mitä viikonloppu ei suinkaan ollut.

Perjantaina harrastin dragonmelontaa (joukkueemme pääsi finaaliin), katsoin ilotulituskisoja ja söin tex-mex-ruokaa. Lauantaina mentiin Hannun vanhempien mökille (puoli tuntia bussilla) ja siellä tehtiin sitä normaalia, eli syötiin, sienestettiin, saunottiin ja syötiin lisää. Sieniä löytyi ihan kohtalaisesti: tatteja ja kantarelleja pääasiassa. Mustikatkin olivat vielä aika hyviä ja puolukoita olisi ollut todella runsaasti, mutta en pidä niistä. Siispä metsään jäivät. Sunnuntaina tein pikakääntymisen kodin kautta ja painelin Kristelille pelaamaan roolipeliä, elämäni ensimmäistä sellaista (mä olen Slayer, jee!). Se oli ihan hauskaa. Mutta...eikös sitä aina sanota että roolipelaaminen on nörttipoikien hommaa? Mitenkäs tämä nyt sitten menee kun meitä oli siellä kuusi naista...?

- -

The title is not song-related now because the only Sunday-song that came to mind of was U2's Sunday, Bloody Sunday and I think that's not good here. So, I decided to keep the title boring which the weekend surely wasn't.

On Friday I engaged in dragon boat racing (our team got to the finals), watched the fireworks competition and ate tex-mex food. On Saturday we went to Hannu's parents summer place (about half an hour by bus) where we did the normal things: ate, went to hunt mushrooms (they are devious things), went to sauna and ate some more. We did manage to catch a reasonable amount of different kinds of mushrooms: chanterelles and porcini mushrooms mainly. The blueberries were still okay and there were lots of lingonberries but I do not care for them. So we left them in the forest. On Sunday I did a quick pit-stop at home and continued to Kristel's where I took part in my first-ever roleplaying game (I'm the Slayer, yay!). That was fun. But...don't they say that RPG's are what nerd boys play? How do you explain that there were six women...?

- -

Ja kaiken ympäriinsä ryntäilyn lisäksi olen neulonut. Ronnien kaikki osat ovat valmiina ja aloitin niiden ompelua toisiinsa. Lisäksi tein Mystery Shawl-tekeleestä ensimmäisen vihjeen. Mutta koska niistä ei nyt ole kuvia, niin toteutan Annen (5v) toiveen: kuvia Gjestal-vihkosesta.

- -

And after and amongst all that running around I have managed to knit too. The pieces of Ronnie are finished and I've started the sewing together part. Also I did the first clue of the Mystery Shawl. But because I do not have any pictures of them now I'll fulfill a request Anne (5 years) made: pictures from the Gjestal-leaflet.
4 comments:

AnneV said...

Kiva kiva kiitos kiitos. Nukkumaanmenoaika on jo kauan sitten ohitettu, mutta jäin tänne roikuskelemaan ja odottelemaan tekstejä (kuvat tulikin jo aikaisemmin). Kyllä noi norskit osaa kirjoneuleet! Mutta mistä niillä riittää tarpeeksi ohutta villalankaa?

Kristel said...

Kiva jos oli kivaa. Mua huvitti pelin naisvaltaisuuden lisäksi se, että pelinjohtajalla ja kolmella pelaajista oli kutimet käsissä... ;)

Tuazophia said...

Voi hitsi, mä olen myös aina halunnut kokeilla roolipelaamista, mutta en tunne ketään ropeltajaa, joten ei ole ollut tilaisuutta. Ehkä pitäisi tosiaan olla nörttipoika. Mutta olenhan minä edes nörttityttö tai -nainen tai jotain siihen suuntaan. :D

Kati E said...

Mä just pohdin, että pitäskö munkin yrittää tunkea johonkin teidän sessioon mukaan? Tai pääsisinkö mä vaikka katselu- ja kuunteluoppilaaksi joku kerta?