24.3.05

Melkein valmis - Almost finished

Olen koko viikon kärsinyt yleisestä PLÄÄH-olosta ja olenkin vain löhönnyt sängyssä iltaisin ja lukenut kirjoja. Jossain suuren plään ja vähän pienemmän plään välissä sain neulottua pikkupuseron tähän kuntoon. Ja kah, sehän sopii kuin käsine! Tosin en oikein omista kauhean hyvin sopivia käsineitä joten ehkä se ei ollut kaikkein paras vertaus. Mutta kuitenkin, sopivan kokoinen siis. Kaula-aukko on vielä viimeistelemättä ja langanpätkät vaativat päättelyä. Aloitin eilen neulomaan 1x1-ribbiä kauluksen reunaan mutta poimin liian vähän silmukoita joten se kinnasi ja purin sen pois. En tosin tiedä...minusta kauluksen koko on nyt hyvä, mutta ihan tämmöiseksikään en sitä voi jättää koska reunat menevät hiukan rullalle takana. Ehkä voisin vaan virkata siihen kerroksen reunaan?

Tarkemmat tiedot:
Malli: minun, ihan minun (hahaa!)
Lanka: Lana Grossa Merino Superfein, menekki noin 275g
Puikot: liian pienet (3mm)

Detailed information:
Pattern: Mine, all mine! (mwahahaa!)
Yarn: Lana Grossa Merino Superfein about 275g
Needles: too small (3mm)


I've been suffering with a case of general blaah-ness all week and have done almost nothing in the evenings except lying in bed and reading. But between a big blaah and a small blaah I've managed to get my small top into above condition. And what do you know, it fits like a glove! Although I do not own gloves with such a great fit so maybe this was not a good comparison. Anyway, it fits. The neck is unfinished and I need to weave in the yarn ends. Yesterday I started doing 1x1 rib on the neck edges, but I picked up too few stitches so it bunched unflatteringly and I ripped it. But I kind of like the size and shape of the neck now but I can't leave it at that since the edge curls a bit on the back. Maybe I should just crochet a round on the edge?

4 comments:

Anonymous said...

Hyvältä näyttää! Ohjeenhan näemme sitten seuraavassa Ullassa, eikös niin?

Anonymous said...

Kivalta näyttää. Kokeile virkata piilosilmukoita pääntien ympärille. Monica

Jenni said...

Siistiltä se ainakin kuvasa näyttää. Kateeksi käy kun osaat itse suunnitella neuleesi :)

Nimuel said...

Upee!
En sitten olekaan näemmä ainut, joka kärsii tuosta blaah-ilmiöstä. Kyllä se taas menee ohi ja kohta neulomma jälleen aivan maanisina.;D