6.3.05

Valmista - Finished

Pitkästä aikaa on jotain valmista: Vintage Velvet. Lankaa meni ne neljä kerää Cash Irohaa mitä minulla oli (kerät olivatkin 40g eikä 50 kuten luulin). Parasta huivissa on mielestäni se, että siinä ei ole oikeastaan oikeaa tai nurjaa puolta, vaan molemmat puolet ovat kutakuinkin samanlaisia. No, identtisiähän niistä nyt ei millään saa, mutta tarpeeksi lähelle kuitenkin. Minusta huivin pitää olla sellainen, että sitä voi käyttää mitenpäin vaan, ja tämä on sellainen. Huivi tarvitsee vielä jonkinlaista käsittelyä, höyrytystä tms. En ole vielä päättänyt.



Something finished for a change: Vintage Velvet from Scarf Style. It took all the Cash Iroha I had, namely four skeins (the skeins were 40g each instead of the 50 I thought). The best about this scarf in my opinion is that is doesn't really have a right or wrong side but both sides are almost the same. Well, it's impossible to make them completely identical, but they're close anyway. I think a scarf should be so that you don't have to worry about how you put it on and this is like that. It still needs some kind of blocking, just haven't decided what yet.


3 comments:

MysteryKnitter said...

No mutta tuohan on *ihana*! En voi kuin kadehtia. Minulla menisi silmukat ja kerrokset heti kättelyssä sekaisin ja silmukat tippuisivat apupuikolta niin, että kolina kävisi. Keep up the good work.

Kati E said...

Ihana! :)

Mutta niinhän kaikki mallit Scarf stylessä ovat...

Terhi said...

Aivan ihana! :-)