20.3.05

Hmph!

Hello kieltäytyy yhteistyöstä. Ei siis kuvia tänään. Noh, ei mulla mitään kovin ihmeellistä olisikaan ollut, kuva pikkupuseron etenemisestä ja lähikuva pinnasta (kun kerran lupasin ottaa parempia kuvia). Hitaasti tulee puseroa. Ohutta lankaa ja koko homma pyöröllä, hidastahan se. Mutta olen jo päässyt siihen vaiheeseen että pystyin sovittamaan puseroa ilman että puikoilta karkasi kovin montaa silmukkaa. Vähän pahoin pelkään että puserosta tulee lyhyt vaikka mallin mukaan sitä olenkin tehnyt. Mutta se nyt ei ole onneksi ylitsepääsemätön ongelma (toivottavasti). Mietin sitä sitten jahka siihen vaiheeseen joskus pääsen.

- -

Hello is refusing to co-operate so no pictures today. Well, I did not have anything so special to show, just a progress picture of the top and a closeup of the surface (since I promised better pictures last time). The top is progressing but slowly. Thin yarn and the whole thing on circulars, it's slow let me tell you. But I've reached the stage where I could try it on without dropping too many stitches off the needles. I fear that it'll be on the short side even though I've had a model to work with. But that's not too big of an obstacle (I hope).

- -

Sainpa minäkin uuden Novita-lehden, perjantaina. Ja, noh, mitä siitä nyt sanoisi...olihan siinä jokunen ihan toteuttamiskelpoinen malli. Kovasti oli empirelinjaa ja toppeja ja narubikinejä, mutta mitäpä sitä kesänumerolta muuta odottaisikaan. Hassuja olivat mielestäni ne bikiniviritelmät...en voi kun ihmetellä että mitenköhän ihania ne ovat märkinä. Vai onkohan tarkoitus vain patsastella rannalla ne päällä? Kaikenkaikkiaan kuitenkin aika laimea ilmestys.

- -

I got the new Novita-magazine too (Finnish knit magazine) on Friday. And, well, what could I say about it...there were some doable patterns. Lots of empire waists and small tops and bikinis, but what could you expect from a summer issue. I thought the bikini thingies were funny...I can't but wonder what they are like when wet. Or is the idea just to be seen on the beach in them? All in all not a very memorable magazine.

- -

Mutta on sitä muutakin tullut tehtyä viikonloppuna paitsi neulottua, kävin nimittäin joogan intensiivikurssilla. Se oli sivananda-koulukuntaan kuuluvaa voimajoogaa. Näinpä kuntoklubillani ilmoituksen ja ajattelin että voihan tuotakin kokeilla. Kurssia oli kaksi tuntia sekä lauantaina ja sunnuntaina. Yllättävän rankkaa puuhaa, lauantain jälkeen oli useampia lihaksia kipeänä, jopa sellaisista paikoista mitä en olisi osannut odottaa. Mutta ihan hauskaa...jospa sitä kävisi vaikka joogatunneillakin tässä vielä.

- -

But I have done other things besides knitting this weekend namely yoga. I saw an ad at my healt club about inensive yoga class and I decided to try that. It was some kind of power yoga, of sivananda school. Two hours both days, on Saturday and Sunday. Surprisingly strenuous excercise, after Saturday I had several sore muscles even in places I would have not thought. But quite fun...maybe I'll take up yoga classes as well.
2 comments:

Kati E said...

Oih. Joogaa... Se on mun mitä-teen-kunhan-lapset-ovat-isompia-listalla myös. Samoin Irlanti. ;)

Mies bongasi eilen Hesarista Irlannin matkan, 5 vrk B&B-majoitus x €. Minä sitten siihen totesin, että käännä vaan veistä haavassa. :S Mä haluaisin yli kaiken Lontooseen tai Irlantiin. Mutta kun meillä on jo matka tiedossa ja maksettukin osittain kesäkuussa... Pöh.

mira said...

Yoga is a lot of fun. I've been practicing for over 2 years now and find I really miss it when I can't take a class. Funny enough many people refer to knitting as mental yoga. Both are good for relaxation and stress release.