18.10.08

Viivyttelyä - Procrastination

Ullan deadline lähestyy ja mitäpä minä teen? No tietysti jotain ihan muuta. Tässä on tulossa Less is More-kauluri Kristelin ohjeella. Hiljaa hyvä tulee jne, Hand Maiden Casbah Sock on ihanaa neulottavaa. Tämä on väriä Lily Pond, kaunista vihreä-pinkki-lilaa. Hieman läikittymistä havaittu, mutta onneksi ei mitään järkyttävää. Sukissa voisi olla eri asia.

Ulla's deadline is getting closer and what do I do? Well, something else of course. Here is the start of my Less is More-cowl from Kristel's pattern. It's getting along, more or less. I'm making it out of Hand Maiden Casbah Sock and it is a dream to knit. This is the colourway Lily Pond. I'm liking the colours a lot and though there's a bit of pooling it's not dramatic. I'm guessing it might be different with socks.

- -

Lankoja on keritty. Mitään kauhean dramaattista ei vielä ole tapahtunut. Tosin tällä hetkellä työn alla oleva puuvilla-kashmir näyttää päätyvän kerille osissa. Hermoja ei vielä ole menetetty selvittelyssä eikä saksia ole tarvittu.


I've done some yarn cakes. Nothing too dramatic has happened yet though the cotton-cashmir off-the-cone I'm working on now seems to end up being wound in parts. But, so far I haven't lost it nor have I had to resort to scissors.

- -

No ok, huijasin, kyllä minä Ulla-neuleitakin teen. Tästä piti tulla lapsen pipo, mutta olen ilmeisesti kykenemätön tekemään muuta kuin omaa kokoani joten se päätyi purkuun. Ja täytyy sanoa, tätä lankaa ei ole ilo purkaa.


Well, ok, I fooled you. I am knitting something for Ulla. This was supposed to become a kid's hat but I seem to be unable to knit in any other size than mine so I had to rip it. And I have to say, it is not a pleasure to rip this yarn.

- -

Kissalla on uusi lempipaikka. Tai on ollut jo pari viikkoa. Alla pestyjä lakanoita, mutta eihän niitä nyt voi vetää kun kissa niin nauttii. Ja sillä että ollaan laiskoja ei suinkaan ole mitään tekemistä asian kanssa, e-hei.

The cat has a new favourite sleeping place. And this has been it for the past two weeks or so. Underneath are washed sheets. And of course we can't put them away since the cat enjoys herself so. The fact that we are lazy here has nothing to do with it, oh no.

2 comments:

Makepeace75 said...

Mamma miten ihana kauluri! Just tuota Lily Pondia mä olen kuolannut jo monta kuukautta..

Niina said...

Makepeace: toi on aika tumma Lily Pond, olen törmännyt sellaisiin enemmän haalean värisiin.