2.4.06

Melkein normaalia - Almost normal

Nyt kun Ulla on saatu onnellisesti ulos (viilattavaa on vielä vähän) niin minulla on aikaa saattaa blogikin taas ajantasalle. Ensimmäisenä esittelen Ilonan neulomat lapaset ja virkatun kukkasen. Nämähän ovat Topperin järjestämän lapasvaihdon tuotosta, eli sain kuin sainkin lapaset vaikka välillä näyttikin epätoivoiselta. Mutta, niinkuin näkyy, niin lapaset on.Now that the new Ulla is finally published (still some tweaking to do) I have time to get my blog up to date. First I'd like to present my new mittens and a crocheted flower that Ilona made. These are the result of a mitten exhange what was organized by Topperi. And I finally received mine although it looked a bit bleak there for a while. But, as you can see, I have mittens.

- -

Seuraavaksi tuliaisia Ameriikanmaalta: Ghirardellin suklaata ja kaakaota, neulekirja (Fiona Ellis, inspired cable knits) ja lankaa (Karaoke 303 Purplexed, 50% soijasilkkiä, 50% villaa). Vaikka en ole ehtinyt syventyä kirjaan tarkemmin, niin se näyttää todella hyvältä. Ja lanka sitten, se on niin pehmeätä ja siinä on kaunis kiilto ja mehevät värit. Mitäpä sitä muuta voisi toivoa?
Next we have gifts from the good old US of A: chocolate and hot chocolate from Ghirardelli, a book (Fiona Ellis, inspired cable knits) and yarn (Karaoke 303 Purplexed, 50% soy silk, 50% wool). Although I haven't had a chance to do more than quickly glance at the book it looks very nice, very nice indeed. And the yarn, oh, so soft, shiny and nice colours. What else could a girl wish for?

- -

Lopuksi keväisiä tulppaaneja.And for the last, some tulips to make you think of spring.


1 comment:

Anonymous said...

Sul on ihana tyyli kertoa asioista! Japanin Kissa näyttää tosi ihanalta! voisitko laittaa että mistä kirjasta ohje on? Hyvää kevättä! T:CC