2.2.06

Projektin väliraportti - Project status update

Projekti etenee, hitaasti mutta varmasti. Kaikki hyllyrakennelmat on pystytetty jo, vaikka välillä meinasikin usko loppua kesken kun huomasimme että ei yksi hyllypätkä sovikaan siihen mihin suunniteltiin. Sen siitä saa kun ei päivitä lähtötietoja kun muuttaa konfiguraatiota kesken hankintaprojektin. Onneksi siitä selvittiin kuitenkin pelkällä säikähdyksellä kun oli mahdollista muuttaa konfiguraatiota vielä toteutusvaiheessa ilman että tarvitsi hankkia lisäosia. Kirjoja on hyllyssä jo ihan kivasti (ladottuna minne mahtuu-tyylillä) ja pari lisähyllyä on jo hankinnassa. Osia ja nippeleitä oli hyvin ja tarpeeksi ja vaihdettavaksi päätyi vain yksi laatikko maalausvirheen ja väärän osan vuoksi. Ei paha. Kämppäkin alkaa jo hiukan muistuttaa kotia eikä muuttovarastoa...ja kohta päästään eroon siitä kirjahyllystä joka on aika hankalasti kylppärin oven edessä.
- -
The project is continuing, slowly but surely. All shelf pieces are put together even though we almost lost faith at some point when we noticed that one set of shelves does not fit the intended space. That's what you get when you don't update the initial data when you change the configuration in the middle of the procurement process. Luckily we survived that with only a scare when we noticed that we could modify the configuration while in the implementation phase without having to procure additional components. We had all the necessary bits and pieces to put the thing together and we only have to exchange one drawer because of faulty paint job and a wrong component. Not bad. The flat starts to resemble a home again instead of something used for storage...and we'll soon get rid of that bookcase blocking half of the bathroom door.
- -
Neulonut olen. Calmer-takin hiha on jo melkein valmis, mutta piti jättää se sivuun kun muistin yht'äkkiä että lapasvaihtolapasetkin pitäisi tehdä. Olen odotellut inspiraatiota (laiskotellut siis) jo tarpeeksi kauan ja eilen sitten aloitin. Tulossa on jonkinlainen hologrammi- tai illuusioneulehässäkkä, mutta en tiedä tuleeko niistä tajunnanräjäyttävän ihastuttavat vai vain omituiset. Jää nähtäväksi. Mutta ei kuvia ennenkuin ne ovat vastaanottajallaan. Sen pitäisi olla yllätys.
Muutenkin tajusin ajan rajallisuuden vasta tänään...pohjoismaiselle salaiselle ystävälle pitäisi saada lahja lähtemään ystävänpäiväksi ja lapaset tehtyä ensi viikon loppuun mennessä mieluiten. Perjantaina kun lähtee kone kohti Japania (jos joku ei vielä tiedä) niin kamat pitäisi saada lähtemään ennen sitä. Huh! Onneksi tajusin sentään olla liittymättä mihinkään Neuleolympialaisiin kun enhän minä ole edes maassa kuin puolet ajasta. Sinänsä kiva idea kyllä.
- -
I have knitted. The Calmer cardi sleeve is almost finished, but I had to drop that when I remembered that I have to knit the mittens for the Finnish mitten exchage. I've been waiting for inspiration (read: procrastinated) long enough and yesterday I finally started. I'm trying to knit some kind of hologram or illusion pattern on them but I don't know whether they'll turn out superb or just odd. It remains to be seen. But no pictures before they have reached the recipient, sorry. It's supposed to be a surprise.
I discovered the time limitations also in other areas only today...I have to send a Valentine's day gift to my nordic secret pal and I have to finish the mittens by the end of next week. Friday I'm off to Japan you see (in case someone doesn't know it yet) and I have to get things sent before that. Huh! Luckily I managed not to join the Knit Olympics (we have Team Finland) since I'm not even in the country half the time. A nice idea though.

1 comment:

jodi said...

Have a great time in Japan.

Jo