12.12.05

Melkein täydellinen muodonmuutos - Almost perfect transformation

Viimeinkin päivitystä, ja syitä miksi ei ole mitään tullut aikaisemmin on tietysti paljon ja erilaisia. Mm. taikajakun kuvan possumaisuus aiheutti sen että kuvaa ei tullut. Enkä sitten saanut parempaakaan kuvaa otettua, odotin vapaapäivää ja valoisampaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Ei täällä taida ikinä valoisaa olla, tai sitten aurinko paistaa pari minuuttia juuri silloin kun on töissä. Viikonloppunakin on ollut niin pimeää, mutta ehkä se siitä, vähitellen.

- -

At last an update and the reasons why I haven't written anything before are numerous and various. For example I was too horrible looking in the magic cardi picture that I didn't want to post it and neither did I manage to get a better one. I waited for the day off and a better light but that didn't happen. There's never any light here or then the sun shines its couple of minutes when I'm at work. This weekend it was also very dark but maybe it'll get lighter, eventually.

- -

Eilen kärsin pikaisesta flunssasta (outoa, tänään jo melkein normaali olo) ja vietin aikaa sohvalla neuleen seurassa. Mystery Shawl 2:n alku on jo melkein muotoutunut uuteen liivimäiseen olomuotoonsa. Täytyy sanoa että pidän tästä kyllä enemmän kuin siitä huivintekeleestä. Värit ovat kauniit ja vaihtuvat sopivan liukuvasti ja harvakseen. Lankana on Tallinnalainen villalanka, ja vaikka pidänkin liivistä niin en oikein tiedä vieläkään mitä langasta pitäisin. Sen yletön rasvaisuus ja ruohonkorret ja muut roskat alkavat jo nyppimään. Onneksi liivi on kohta valmis jotta pääsen neulomaan jotain vähemmän ihraista.Yesterday I suffered from 24-hour flu (I'm much better now) and spent the day on the sofa watching tv and knitting. The start of the Mystery Shawl 2 has almost completed its transformation into a slipover. I must say that I like this for of its existance better than the previous. The colours are lovely and the colour period is nice and long. The yarn is some Estonian wool I got from Tallinn a while back and even though it makes a nice garment I'm still not sure if I like the yarn or not. The greasiness and the amount of dry hay and other bits starts to bug me a little. Luckily the thing is finished soon so I can go on to something less fatty.

- -

Mutta luvassa huomenna: hammaslääkärireissun jälkeiset kivunlievitysostokset ja pohjoismaalaisen ystävän joululahja. Stay tuned!

- -

But coming tomorrow: post-dentist pain-relief purchases and christmas present from the nordic secret friend. Stay tuned!


3 comments:

Kati E said...

Hammaslääkäri? Ei kiitos, mä en käytä. (Vaikka ehkä pitäisi...)

Mutta kivan näköinen liivi. Auttasko niihin ruohonkorsiin pesu??

Minna said...

Ooh. Ihanat värit. Ehkä noin ihqun lopputuloksen takia kannattaakin vähän kärsiä. :)

MysteryKnitter said...

Tyrmäävä liivi! Siis ihan tosi! Olen aivan sanaton! Well done!