24.2.05

Iltani nojatuolina - My evening as an armchair

Tässä kirjoittelen yksikätisenä vaativien silmien alla. Yksikätisyys on onneksi vain tilapäistä eikä edes vakavaa (neulontaura ei ole siis vaarassa) vaan johtuu siitä että kissa sai akuutin "tahtoo syliin ja rapsutusta ja HETI"-kohtauksen ja tunki syliin rapsutettavaksi tähän tietokoneen ääreen. Toinen käsi on valjastettu kissanrapsutustehtävään. En siis tiedä tuleeko neulomisesta tänään enää mitään, mutta bonuksena on ainakin lämmintä.

- -

Here I am typing, one-handed, under the supervision of demanding eyes. The one-handedness is fortunately only temporary and not even serious (so my knitting career is in no danger) but due to the cat getting an acute attac of "I want a lap and scratching and NOW" and got in my lap here at the computer. So the other hand is performing the cat-scratching duty. I'm not sure if I will be able to knit any tonight, but at least I stay warm.

- -

Ja lopuksi kuva uudesta suosikkieläimestäni pikkualpakasta (löytyivät Stockmannilta ainakin alkuviikosta).
(Hannu otti kuvan)
- -

And as the end a picture of my new favourite animal small alpaca (were found at a local department store for a few days this week). (Photo by Hannu)
6 comments:

Kristel said...

Oi! Saiskohan tuollaisia lemmikkieläimiksi? :D Tai vastaavasti sen toisen kissan, jos kysyisi mieheltä että otetaanks pikkualpakka vai toinen kissa...

KirsiÄr said...

Särkänniemessä on alpakoita. Hurmaavia otuksia. En ole vielä päättänyt, kumpia ruinaan: "Sitten jos muutetaan maalle, niin voisinko mä ottaa alpakoita/aaseja". Molempia?

Niina said...

Kristel: niin tuohan on vaan pieni (nuori) alpakka...ensin luulin että se oli joku pienempi muunnos alpakasta, mutta näin ei ole. Eli ei tuo ihan kissaa korvaa, ulos ruohonleikkuriksi kyllä ;-)

Kirsi: molempia vaan :-)

Anonymous said...

Oiiiii kun lutusia! Mäkin tahdon alpakan! :-)

Kristel said...

Nomutta, sitten kun me täällä Harmoniassa voitetaan lotossa ja saadaan rakennettua se iso omakotitalo kommuunin jatkeeksi, niin mehän tarvitaan ruohonleikkureita... O;)

Anonymous said...

Thanks!! I think Ill return in the near future