3.12.04

Juhlien jälkeen - After the party

Juu, eipä tässä kauheasti ole ehtinyt neuloa kun on ollut kaikenlaista puuhaa...eilen käytiin viinikurssilla ja tänään oli työpaikan saunailta. Ja huomenna on olutkerhon pikkujoulu (juu, olen myös Roban Vaahtovaakkujen hallituksessa vaikka en kauheasti oluesta pidäkään). Lähinnä olen neulonut joululahjoja, jota en täällä esittele, ehkä sitten joulun jälkeen. Yksi joululahjan saaja tietää jo saavansa kaulaliinan, mutta ei se silti tarkota sitä, että minun pitää siitä kuvia laitella tänne, näkee mokoma vielä minkälainen siitä tulee ja ehtii valittaa. Eihän se sovi. Kyllä sen lopputuloksen silti pitää olla yllätys vaikka värit onkin tiedossa.

Mutta sitten luin taas liikaa muiden blogeja ja arvosteluja ja tilasin kuin tilasinkin Stitch'n'bitch nationin. Niin! Syytän teitä kaikkia muita, joita en tähän linkitä, mutta kyllä tiedätte ketä te olette! (Ja samalla tilasin Buffyn kauden kuusi).

Ja sitten muutin blogilistaa. Uusia suomalaisia blogeja tulee vaan siiihen tahtiin, että en tahdo pysyä mukana, siispä linkitän sivulle, jossa ne ovat hyvin ajantasalla. Hoitakoon joku muu sen päivityksen :-)

- -

Yes, haven't been able to knit much, been busy...yesterday was wine course and today was work stuff (with sauna and booze). And tomorrow (sorry, it's today already) is beer club's christmas party (and I don't even like beer that much). Mostly I've knitted christmas presents which I wont' show here at this point although one recipient knows she's getting a scarf but it still doesn't mean that I have to post the picture shere yet. It will still be a surprise what the scarf will actually be like.

But then I read too much other blogs and ordered Stitch'n'bitch nation from amazon.com. Yes! I blame you all! You know who you are! (And at the same time I ordered Buffy season six).

Oh, and I've changed the blog listing to just one link so far. Finnish knitblogs...well, there's so much of them recently that I haven't been able to keep up. And so I decided to just link to a page where somebody else does the work :-)

4 comments:

Kati E said...

Voi ei..... Nyt sinäkin menit tilaamaan sen Stith ´n Bitchin. Munkin on kohta pakko. :)

Niina said...

Siitä vaan, sun on sitten vielä helpompaa syyttää kaikkia muita :-)

Ziina said...

Voi, minä jouduon vahtimaan kaikkia uusia syntyviä blogeja kun muut saavat vaan neuloa...olenkos nyt sitten blogikätilö?

Niina said...

Ziina: noh, ei välttämättä kätilö, ethän sä nyt suoranaisesti avusta synnytyksessä, mutta miten olisi vaikka tarkkailija? :-)

Kati: mää huomasin että sain tartutettua taudin eteenpäin, Muhahahaa!