8.2.05

Lisää sukkia - More socks

Sain valmiiksi raitasukat äidilleni. Lankana on Fortissima Colorin Mexico-sukkalanka.

- -

I finished the stripey socks for my mother. The yarn is Fortissima Colori's Mexico sock yarn.Vaikka minulla ei enää olekaan varastossa itseraidoittuvia sukkalankoja, eivät ne kuitenkaan tähän loppuneet. Sillä jätteitä on vaikka kuinka paljon. Tuntuu vähän samalta kuin silloin kun syö kanankoipea: kaikki se vaiva ja kun lopettaa niin näyttää siltä kuin ei olisi edes aloittanutkaan. Mikään ei ole ainakaan vähentynyt. Jätteet ovat peräisin näistä , näistä ja näistä (unohtamatta tietenkään Mexico-sukkien jämiä).

- -

Even though there's no more self-striping yarns at my stash, I'm not through with them yet. Because there's plenty of leftovers. It feels a bit like when you're eating a chicken leg: all that trouble and when you've finished it looks like you haven't even started. There seems to be nothing missing.
The leftovers are from these, these and these (not to forget the Mexico-socks of course).Ugh, ja minä luulin että oloni on paljon parempi tänään ja huomenna voisin mennä jo töihin, niin taisin olla optimistinen. Kuume nostaa taas päätään ja taidankin mennä katsomaan videota sohvalle kissan kanssa.

- -

Ugh, and I though I was feeling much better today and that I could go to work today. But I was being too optimistic. The fever is on the rise again and I think I go lie down on the sofa and watch a video with the cat.


6 comments:

Kati E said...

Pikaista paranemista Niinalle!

Kati E said...

Ihanat sukat taas kerran...

Niina said...

Kiitos, Kati :-) Nyt tuntuu taas paremmalta, saas nähdä miten iltaa kohti etenee.
Ja nuo sukat...helppohan se on saada kaunista jälkeä moisilla langoilla, tuntuu vähän huijaukselta koko juttu :-)

Kristel said...

Toivottavasti elämä alkaa voittaa.

Et muuten vastannut lankahamsteri-kutsuun, menikö bloggerin automaattiviesti roskaposteihin vai tulitko katumapäälle kun jet lag hellitti? :)

Niina said...

Ai kappas, hyvä kun muistutit Kristel. Ei, ei mua jänistänyt, unohdin vaan koko jutun kun flunssa sitten pukkasi päälle ja maili hautautui postilaatikkoon :-)

Kristel said...

Hih, pidin ihan mahdollisena sitä, että olisit tullut järkiisi. ;) Hullun hommaa tällainen lankadieetti... ;D