6.1.11

No ei ihan - Not quite

Sarjassamme "Ei näin" esitellään kietaisuneule lehdestä Moda 5/2010 (löytyy myös täältä, ensimmäinen kuva pdf). Neule on nyt valmis, paitsi hihojen kiinnitys ja lankojen päättely puuttuu. Nopeasti tarkasteltuna kaikki näyttää olevan kunnossa.


On our series of "Not like this" we'll be showing a wraparound cardi from Moda 05/2010 (also found on Austermann site, the first photo: pdf). I've done all except attach sleeves and weave in yarn ends. A quick look - everything seems fine.

- -

Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa että hiha-aukot ovat aika järkyn kokoiset ja kietaisuosaakin on riittävästi. "Korosta vyötäröäsi" sanoo Moda - joopa joo.

A closer look reveals that the sleeve holes are enormous and there's more than enough of the wrap-around part. "Enhance your waist" says Moda - yeah, right.

- -

Nämä lärpäkkeet pitäisi jotenkin saada kiedottua kätevästi ristikkäin toistensa ympäri, kun tässä mallissa ei ole sitä normaalia reikä ja nauha -systeemiä. Olkapäilläkään ei ole mitään muotoilua vaan kappale on suora pätkä missä on vain reiät hihoja varten. Ja kyllä, aika pitkältähän tuo myös selän puolelta näyttää.These flaps are supposed to be crossed on the front and wrapped around for there is no usual hole and tie-system. The piece is basically flat one with holes for the sleeves - no shaping at the shoulders. And yes, it is quite long at the back.

- -

Hahhaa, sanon minä. Ennemminkin piiloita vyötärösi massiivisiin mohairmakkaroihin. Tämä menee kyllä suoraan sarjaan "Ei näin, ei todellakaan näin". Pääsen purkamaan mohairia, kivaa!


Hah, I say. More like hide what ever waist you have under massive rolls of mohair. This goes straight into "Not like this, not even close"-category. I get to rip mohair, joy!

- -

Tämä sentään istuu ihan hyvin. Kyseessä siis edellisen postauksen Rosemoor.This, however, fits quite nicely. It's Rosemoor from last post.

3 comments:

mennahuu said...

Hih, miten samanlaiset ajatukset kuin minulla tuota samaa mallia neuloessa. Puursin kuitenkin loppuun koska mohairin purkaminen on sieltä jostain oikein syvältä...

Siskoni onneksi ihastui siihen ja työ ei jäänyt harmittamaan.

http://mennahuu.vuodatus.net/blog/2746998/reissumiehen-sunnuntai/

Se malli vaan ei kaikkia miellytä, ja toisia sitten taas ihan kunnolla. Ehkä kuvakin vähän johtaa harhaan, vaikka sillä Austermannin anorektikolla näkyy olevan vielä toinenkin mohairneule siellä alla.

Niina said...

Tossa vaan tuntui olevan aika liikaa materiaalia. En oikein saanut sitä mitenkään järkevästi kiedottua ilman että sitä olisi tullut paksusti.

Anonymous said...

Rosemoor on siisti!

Monica