21.6.09

Se on taas sunnuntai - It's Sunday again

Juhannus on juhlittu ja pitkä viikonloppu on kohta ohi. Aika siis taas neulekatsaukselle. Musta paita on edennyt tässä vähitellen. Hihat ovat paikallaan (kainaloaukko näkyy vielä) ja alaosan ribbi aloitettu. Kaula-aukosta tuli hieman avara, joten kehittelen siihen todennäköisesti jonkinlaisen ribbireunuksen.

The Midsummer is over and so is the long weekend. So it's time for a knit update. The black thingy has reached the stage where I've started the hem ribbing. The neck opening is a bit wide, so I'll have to do something about it. I'll probably do some kind of ribbed edging.

- -

Lisäksi aloitin henkilökohtaiset viimeistelyviikot kun on jokunen odottamassa viimeistelyä. Neulekonekurssilla tehdyt boleronpalat ovat jo melkein kaikki yhdessä, hihat kiinnitän viimeiseksi. Reunuksiin teen käsin 2x2 joustinneuletta, alareunassa on 512 silmukkaa ja puikot on 2 mm. Että sillai, kestänee vielä tovin.

I started my personal finishing weeks for I have a few of those that need finishing. It is just so boring. But, I got almost all the bolero pieces together (I will attach the sleeves last) and started the edging. I will knit 2x2 ribbing by hand to all the edges. The lower edge has 512 stitches and I'm using 2 mm needles. What joy.

- -

Olisi varmaan aika ostaa uusi kännykkä. Nykyinen on jotain kaksi vuotta vanha ja mokoma hajoaa jo käsiin. Kökköä. Mutta ostaako uusi Nokia vai odottaako uutta iPhonea?


I think I need a new cellphone. My current one is about two years old and it is falling to pieces. Not fun. But do I buy a new Nokia or wait for the new iPhone?

1 comment:

Miia-Rebekka said...

Minä haaveilin kauan Iphonea, kunnes en enää jaksanut odotella ja jahkailla, vaan ostaa päräytin samsung touchwiz sgh-f480 ja olen erittäin tyytyväinen. Ei mikään Iphone, mutta kaunis ja käytännöllinen ja alkukankeuden jälkeen myös tosi helppo käyttää :) .