9.11.08

Elämä, maailmankaikkeus - ja Ulla - Life, the Universe and Ulla

Kivasti on jo marraskuukin ehtinyt alkuun ennenkuin olen edes ajatellut blogaamista. Pari viime viikkoa on taas ollut aika matalakiitoa kaiken suhteen, mm. suoritin IPMA C-sertifikaatin ja sen jälkeen oli hiukan takki tyhjä. Sitten iski Ulla kimppuun ja se on myös aika aikavaativa ystävä...ja on vielä jonkin aikaa. Mutta sitten on kaikilla kivaa kun on uusi Ulla (nyt voi äänestää kansikuvaa, mars).


- -

Just came to realize that November is merrily on its way before I even thought about blogging. Last few weeks have been quite busy with things, for example I passed my IPMA C-certificate exam. After that I felt a bit weary, then the upcoming Ulla began demanding my time...and will do so for a while more. But then we are all happy when we have a new Ulla (soonish).

- -

Mutta Colourmartin off-the-cone -langat ovat kaikki saaneet kerämuodon. Toiset isomman kuin toiset. Minulla oli hieman ongelmia puuvilla-kashmirin kanssa ja siihen tulikin noita pikkukeriä useampi.


But Colourmart's off-the-cone yarns are finally wound. Some to a bigger skein than some. I had a bit of trouble with the cotton-cashmere and I ended up with several little balls.

- -

Sitkeästi jaksoin selvitellä sotkeentunutta lankaa ilman hermojenmenetystä. Ylijäämää syntyi siis varsin vähän. Hyvä minä!


I persisted admirably in dealing with tangles and so I ended up with only little left-overs. Yay me!

- -

Täällä on myös neulottu, tulossa Ullaan mm. tällaista...(ugh, parempia kuvia toivottavasti).


I've also knitted, the pattern for these will be in the new Ulla...(with better photos, I hope).

- -

Ja tämä pino pitäisi arvostella.And I should review this pile too.

No comments: