25.6.08

Ei se sukkaa pahasti - It does not sock too bad

Juu, itseasiassa on minulla jalusta kameralle...jossakin. Mutta se ei ole kauhean hyvä. On meillä (tai miehellä oikeastaan) kuitenkin tällainen gorillapodikin johon saa digijärkkärin lisäksi ruuvattua myös minun pikku-Ixukseni (gorilloita ei ole vahingoitettu kuvausten aikana). Se on kuitenkin aika iso, joten pienempi värillinen versio voisi olla aika vekkuli. Sininen vaikka?

Yes, actually I do have a tripod for my camera...somewhere. But it is not a very handy one. Though we (or the hubby actually) have one of these too, a gorilla pod (no gorillas were harmed while making the photograph). In addition to the big camera also my small Ixus can be screwed onto this. It is a bit big so a smaller one, with colours would be nice - blue, perhaps?

- -

Mutta sen lisäksi että sukkien valokuvaaminen on hiukan vaikeaa niin se on myös hiukan tylsää (ja tuottaa tylsiä kuvia). Mutta olisiko tässä vähän vaihtelua?

In addition to the fact that photographing socks is a bit difficult it can be also a bit boring (and produce boring photos). How's this for a change?

No comments: