1.11.05

Marraskuu - November

Marraskuu on tylsä kuukausi: on kylmää, pimeää, ankeaa ja yleensä sataa vielä räntää tai vettä. Nyt ei sentään ole sadellut mitään eikä ole kylmäkään mutta ankeaa ja pimeää on sitäkin enemmän. Tänään sain oikein raahata itseni punttisalille. Mikähän siinäkin on että sinne meno on välillä niin vastenmielistä vaikka tietää että jälkeenpäin on oikein mukava olo? Tein ensimmäistä kertaa kokonaan uuden sarjan joten olo nyt ei ihan niin mukava ole, vähän raihnainen oikeastaan. Taikajakku on edennyt mukavasti, vartalo-osa on jo lähes valmis. Ja nyt en jaksa harrastaa mitään tekopirteitä neuleposeerauskuvia vaan näytän karun todellisuuden: neule neulojan hylkäämänä.


November is a boring month: it's cold, dark, dreary and it's usually raining sleet or water. It hasn't rained anything anything yet and it's not even that cold but it's plenty dark and dreary. Today I had to drag myself to the gym. I wonder why going there is sometimes so unpleasant even though I know that I feel quite good afterwards? Though today was the first time I did my new program so I don't feel that good at the moment, a bit achy actually. The magic cardi has progressed nicely, the body part is almost finished. And now I can't be bothered with doing some fake-cheerful knit-posing shots instead I'm showing the harsh reality: a knit abandoned by knitter.

- -

Sain lauantaina kukkia kun 26.10 oli Niinan (ja parin muun) päivä. Kissa kävi vähän väliä haistelemassa niitä silloin ja katsokaas mitä nyt löysin keskeltä kimppua. Juu-uh, kiinnostavia ovat.I got some flowers on Saturday since 26th October was Niina's (and a couple of other names too) day. The cat was sniffing at them quite frequently then and look what I found smack in the middle of my boquet. Yeah, they're interesting all right.

1 comment:

Anonymous said...

Laittaisitko mulle sitä sun sähköpostiosotetta tota lapasvaihtoa varten. :)