4.9.09

Värejä - Colours

Kun ei ole neuloja jaksanut käydä ottamassa ulkokuvia päivänvalolla ja sisällä ei mikään näytä hyvältä niin esittelen sitten vaan lankakuvia.

Wollmeisen pitsilankaa, väriä Petit Poison nr. 5. Kauniita erilaisia punalilan sävyjä. Nam. Ja kun lankaakin on noin 300 g niin tästähän saa vaikka mitä.

When a knitter has been too lazy to go outside to take photos of knits and all photos taken indoors are dull, well, what else is there to do but to show yarn photos.

First, some Wollmeise lace. Here's Petit Poison nr. 5. Lovely purple shades. And since there's about 300 g of yarn I can make practically anything out of it.

- -

Lisää pitsi-Wollmeisea. Tällä kertaa värissä Neptun. Se on jokseenkin samanväristä luonnossa kuin kuvassa, paitsi että se on kauniimpaa. Oikeasti siis.More lace Wollmeise, now in Neptun. It is about the same colour in real life as it is in the photo. Except it is much prettier.

- -

Ja lauma Utunaa. Suurin osa kuvassa näkyvästä on Uhtu-huivilankaa, tosin sivusta poiketen nuo ovat pääasiassa 90 % kainuunharmasta ja 10 % silkkiä. Taisin tyhjentää kauppaa ihan hyvin. Ja ei, nuo eivät ole kaikki minun vaan tuossa on viiden ihmisen yhteistilaus. Itselleni jää loppujen lopuksi vain kaksi vyyhtiä lankaa kun vaihtoon lähtee pari. Kauniita ovat värit, vihreä on hieman lehmuksempaa luonnossa, mutta joissakin vyyhdeissä oli pieniä harmaita kohtia. Ehkä se on sitten vain sitä yksilöllisyyttä.


And a herd of Utuna yarns (on Etsy also). Most of these are Uhtu lace yarn, though they are 90 % wool and 10 % silk, unlike the one on the web page which is 100 % wool. I think I emptied the shop quite a bit. And no, they are not all mine but are in fact an order for five people. I ordered two shades but will end up with only one since I'll be sending the other one to my secret pal.

- -

Olisi varmaan paras olla lupaamatta mitään, mutta yritän ottaa neulekuvia viikonloppuna. Mutta lauantaina vie matka ainakin messuille.

- -

I think it would be best to promise anything but I'll try to take some knit photos during the weekend. But tomorrow I'll go the arts and crafts fair in Helsinki.

1 comment:

Muriska said...

Joo tosta ihanasta liilasta voi mulle neulasta jotain kivaa ;D rakastan! <3