12.2.10

Hiljaista kuin blogissa - Quiet as the blog

Helmikuu on alkanut ja tästä ei vaikuta tulevan neuleeton. Nyt on meneillään jo kolme paitaa, kaksi koneella (toinen on neuletakki) ja yksi puikoilla (palmikkopaita paksua merinoa). Toivottavasti ne tulevat kaikki myös tässä kuussa valmiiksi. Kukahan olisi sitten se joka tekee sen viimeistelyn?

- -

February has started and it looks like it won't be knitless. I have three tops on the needles now, two with machine (one sweater and one cardi) and one on the needles (a cable sweater from thick merino). I hope they will be finished in this moth too. I just wonder who will do all the finishing?

- -

Blogausrintamalla on ollut hiljaista kun mies asenteli innokkaasti tietokonetta sillä seurauksella että se ei oikein toimi enää. Toivottavasti siihenkin tulee parannusta viikonlopun aikana, kun läppärillä on huono käsitellä kuvia. Tammikuun aikasyöppö tulee tässä. Lisää siitä sitten seuraavassa Ullassa....paitsi ehkä sen verran vinkkiä että Titityyssä on Lucca superwash tarjouksessa (neljä vyyhtiä olisi aika sopiva määrä).


The blog has been quiet because I've been without a proper computer. The hubby tried to install things into the computer and we ended up with one that can't be used. Hopefully the situation improves during the weekend for the laptop we have is not really suited for photo processing. But I'm presenting my January time-eater above. I won't say too much about it except that it will appear in the upcoming Ulla.

No comments: