17.5.08

Voiko kenkiä olla liikaa? - Can anyone have too many shoes?

Vietin siis äitienpäiväviikonloppua ja sitä seuraavaa maanantaita vanhempieni (ja veljeni) seurassa Kotkassa. Siellä tulee usein shoppailtua ja mukaan tarttuukin lähes aina jotain. Mietin että mistä se johtuu, ehkäpä siitä että en samanlaista shoppailua harrasta täällä lähes koskaan. Yleensä täällä tulee vain etsittyä jotain tiettyä pakosta, mutta Kotkassa tulee pidettyä seuraa äidille ilman varsinaista ostamistarvetta, joten ehkä sitä sitten tulee enemmän katseltua ympärilleen. Mutta, esittelenpä tässä saldoa. Kengät nro 1, mustat, tavalliset nahkaiset kävelykengät, alesta.


I spent the Mother's day weekend and the following Monday in Kotka with my parents (and my brother). While there I often go shopping and almost always manage to come away with something. I wonder why that is, maybe because I do not shop like that here. I seem to go looking for something if (and when) I have to but there I go to keep my Mother company and maybe I'm more open to my surroundings. Whatever the reason, I came away with stuff again. Introducing shoes 1: basic, black leather shoes that were on sale too.

- -

Mustien kenkien paraati jatkuu. Mielelläni ostaisin jotain muutakin väriä välillä, mutta näitä ei tarjottu muunvärisinä ja hamekengille kun oli tarvetta niin nämä lähtivät mukaan. Think!-merkkiset sandalit mallia Kalevala (vaikka niitä ei näytäkään löytyvän tuolta nettisivulta). Ruskeat olisivat olleet pop, mutta kun mokomia tarjottiin vain ilman takaremmiä ja kun en moisia osaa pitää niin piti sitten ostaa nämä mustat. Mutta ah, jos olisi ollut punaisena...


The parade of the black shoes continues. I would like to buy some other colour for a change but they don't offer them that much. The brown version of this one was without the back-strap and I don't like wearing shoes that style so I was forced to get the black one for I need a pair of sandals that go with a dress too. These are by Think! and the model is called Kalevala (although I can not find it on their web site). But oh, that they would have offered them in red...

- -

Pidän erityisesti koristeesta. Olen työkengissä menossa jo toisessa parissa Think!-sandaaleja ja arvostan niiden mukavuutta ja sitä, että ne eivät näytä tylsiltä terveyskengiltä. Koristeluihin on kiinnitetty erityistä huomiota mistä plussaa.


I particularly like the brooch-type decoration in the front. I'm on my second pair of work-sandals by Think! and I appreciate that they are really comfortable and manage to look fashionable instead of looking like boring health-sandals. It seems like they pay particular attention to the decorations which I like.

- -

Sain myös aikaisen syntymäpäivälahjan, kun nyt eteen sattui. Ja ei, se ei ole hatturasia eikä meikkiboksi.


I also got an early birthday present, just because we ran into this. And no, it is neither a hat box nor a make-up box.

- -

Vaan se on korurasia. Vanha rupesi vähän ylivuotamaan joten lisätila oli tarpeen.


For it is a jewellery box. My old one was a bit overflowing so I needed some new space.

- -

Nyt minullakin on Se, arvaatte varmaan mikä noista? Oli plussakorttitarjouksessa Anttilassa, on kai vieläkin. Ja aloitin hieman uusia neulomuksia (Noro Daria Multi)...

Now I have It too. You might guess which one. And I started something new (Noro Daria Multi)...

- -

...ja jatkoin vanhaa (Noro Cash Laine).


...and continued with the old (Noro Cash Laine).

- -

Sitäpaitsi, jos huonekalukauppa lupaa tuolit touko-kesäkuun vaihteessa niin minusta se ei tarkoita viikkoa 25 (juhannusviikko). Mokomat, nyt sitten ei ole tuoleja, murh.

- -

And besides, if a furniture shop says the chairs will arrive around the end of May-beginning of June it does not mean week 25 to me (the midsommer week). Now we will be chairless until then, mrh.

1 comment:

TiinaV said...

Mulla on kans työkenkinä Think!in kengät ja on ihan parhaat! Kummasti piristää työpäivää kun laittaa nätit kengät jalkaan! Ja ne on vielä niin mukavatkin..